26.5.2012: Terwamaratonin puolikas

Ja se on kuten

eli siis kuten olen jo tainnut mainita uusi haaste otettu kehiin eli juoksasin tuossa kesäisen oikein nätin, aurinkoisen mutta tuulisen lauantaipäivän ratoksi puolikkaan maratonista. Oli sitten niin kuin ensimmäistä kertaa eläissäin noinkin pitkä matka juosten ja sarjana PM50. Sijoitus ei ollut järin mairitteleva mutta en toki ihan viimeiseksikään jäänyt ja syykin sijoituksen heikkouteen on ihan hyvä. Muut olivat parempia :) No oikeastaan parikin syytä tuohon voi hakea eli harjoitella olisi voinut paljon enemmän ja toisaalta jalkineet olisivat voineet olla … tai sitten sukat, sillä uloimmat varpaathan noi meni ihan paskaksi jossain 15 kilometrin tietämillä, jonka jälkeen keskinopeus/km tipahti vajaat 1½ km/h. No onneksi nuo varpaat kasvavat takaisin ja tiietääpähän testata kaluston ennen seuraavaa mahdollista juoksujuttua. No toki tuosta muutakin oppia tuli otettu muun muassa vauhdinjakoon liittyen vaikka tuo nyt olisi mennyt kyllä tuolla vakiovauhdilla koko hela rundi ilman noita varpaita ja varmaan paljon pitempikin selkonen.

Nyt on pakko painua vaakaan eli jatkan tätä turinointia tuossa tuonnempana ja varsinkin kun saan kerätyn telemetriikkatiedon analysoitua ja …

Joo ja oli ihan unohtua eli se sijoitus oli omassa sarjassa 78. ja aika 2:19:25 eli 35 sekunttia alle tavoiteajan :) Niin ja jos vielä halutaan spekuloida ennen yöpuutaa niin ilman noita varvasrikkoja aika olisi ollut varovaisesti arvioiden luokkaa 2:09:32 eli paljon parempi mutta täytyy ottaa opiksi ja seuraavaan puolikkaaseen valmistautua paremmin, petrata kalustoa, hoitaa välit rakastamansa naisen kanssa kuntoon (joka muuten on se meidän perheen juoksija eli naisten kympillä yleisen sarjan 53. 435:stä matkaan lähteneestä \o/), jne … Niin ja tuosta rakastamani naisen (siis vaimoni) tuloksesta se, että kympillä ei ollut kuin sarjat KN19 ja KNYL eli vaimo olisi kuulunut esim puolikkaalla tuohon sarjaan PN45 eikä vaimokaan ole koskaan tuota juoksua mitenkään kilpailu- tai edes harrastemielessä … On hän toki kuntosalin juoksumatolla viimeiset vuodet aina aika ajoin juoksennellut kun taas minä poika olen vain kävellyt. Itse asiassa (jos en ole tätäkään missään maininnut) ennen viime vuodenvaihdetta noita juoksukilometrejä oli kertynyt tälle vuosituhannelle ehkä tuo yhdeksän kappaletta jos mukaan ei lasketa muutamaa suunnistuskokeilua ….

…. jatkuuuuuu ….

This entry was posted in Liikunta. Bookmark the permalink.

One Response to 26.5.2012: Terwamaratonin puolikas

  1. Tuo 2:19:25 oli bruttoaika eli nettoaika (lähtöviivalta maaliviiva-100m) oli 2:18:03 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *